Altijd de perfecte lichtinval

Shutters

Flexibele raamdecoratie, die een unieke stijl geeft aan iedere ruimte in huis? Kies dan voor shutters! Deze sfeerverhogende raamluiken met beweegbare lamellen geven jouw kamer de allure die hij verdient. Het perfecte licht op elk moment: kies uit houten shutters of shutters van aluminium of pvc. Wij maken shutters op maat voor iedere ruimte!

Offerte aanvragen Advies nodig

Jouw shutters op maat

Een raam in een bijzondere vorm, of ramen met een niet-standaard afmeting? Het vormt geen enkele uitdaging voor ons. Al onze shutters worden namelijk met zorg op maat voor je gemaakt! Voor ons is het vanzelfsprekend: als je deze prachtige panelen laat plaatsen, dan wil je dat het ontwerp ervan perfect aansluit bij jouw interieur. Niet alleen om de optimale lichtinval te creëren voor elk moment, maar ook om je shutters een geïntegreerd onderdeel te maken van de ruimte. Onze shutters op maat garanderen een naadloos resultaat. Het is alsof ze er altijd al waren!

De unieke kwaliteiten van onze shutters

Shutters zijn op dit moment mateloos populair. En wij begrijpen wel waarom! De vaste panelen geven een unieke, rustige uitstraling, en toch blijft de mate van lichtinval eenvoudig te regelen: snel de perfecte instelling voor elk moment van de dag. Daarnaast is het duurzame investering in jouw woning: eenmaal geïnstalleerd gaan ze jaren mee en voegen ze waarde toe aan je huis. Elke dag weer genieten van raamdecoratie op maat! Waarom kiezen zoveel mensen tegenwoordig voor shutters?

Verschillende designs en bedieningsmogelijkheden

Shutters hebben de afgelopen decennia zo’n ontwikkeling doorgemaakt dat er voor bijna elke voorkeur wel een ontwerp te bedenken is. Verschillende materialen, vormen en kleuren; wat je wens ook is, wij kunnen het perfecte product op maat leveren! Kies uit verschillende bedieningsmechanismes, lamelbreedtes en afwerkingen. En heb je geen idee waar je voorkeur naar uitgaat? Wij adviseren je graag!

Ook voor bijzondere raampartijen

Heb je te maken met een schuin raam of een raam met een afgerond kozijn? Een rond raam, of een andere unieke vorm? Ook dan zijn shutters een perfecte vorm van raamdecoratie voor jou. Dankzij ons ontwerp op maat kunnen we ook voor bijzondere raampartijen de mooiste panelen op maat leveren!

Shutters schuin raam

Voor elke omgeving een passend product

Waar je in een ruimte als een woonkamer of slaapkamer een fantastisch effect kunt creëren met houten shutters, zijn er ook ruimtes waar andere materialen beter geschikt zijn. Denk maar aan natte ruimtes zoals de badkamer en de bijkeuken, of als je shutters buiten wil laten installeren. Hier zijn houten shutters niet geschikt voor. Welke opties hebben we dan voor je?

Shutters buiten

Wil je de warmte in de zomer optimaal buiten houden? Dan kun je ervoor kiezen om shutters buiten te laten installeren. We kiezen dan voor aluminium; oersterk, licht van gewicht en goed bestand tegen weersinvloeden. Ideaal voor buiten!

Klantverhalen

Wat klanten vertellen over onze shutters

Meer klantverhalen? Bekijk alle beoordelingen

Jouw specialist als het om shutters gaat

Jouw raamdecoratie wil je laten plaatsen door een partij met ervaring en kennis van zaken. En bij de Shutterfabriek hebben we precies de kennis en kunde in huis die je zoekt! Naast leverancier van de mooiste shutters zijn we namelijk ook jarenlang producent geweest van deze prachtige panelen. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat we verkopen, en hoge eisen kunnen stellen aan de kwaliteit van al onze raambekleding.

Kwaliteit uit het Noorden

We zijn trots op onze Groningse roots. In 2008 zijn begonnen we in een kleine loods in Hoogezand; destijds maakten we onze raambekleding zelf nog van A tot Z. Met de grootste zorg en aandacht voor detail. Toen de vraag te groot werd, hebben we de productie uit kunnen besteden aan een partij die dezelfde kwaliteit kan leveren als wijzelf.

Tegenwoordig kunnen we onze aandacht daarom volledig richten op jou als klant: onze focus ligt nu op vakkundig advies en het inmeten en plaatsen van raamdecoratie.

Contact en advies

Meer weten over onze dienstverlening? Benieuwd hoe shutters jouw raampartijen compleet kunnen maken? We vertellen je er graag meer over, en geven je vrijblijvend advies over de mogelijkheden bij jou thuis.

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Shutters