Unieke zonwering buiten

Buitenshutters

Op zoek naar stijlvolle buiten zonwering? Neem dan eens een kijkje bij onze buitenshutters! Kies uit prachtige aluminium shutters in vele stijlen en kleuren. Ook deze draaibare lamellen voor buiten maken we geheel voor jou op maat. Onze shutters buiten laten installeren geeft je huis niet alleen meer uitstraling, het houdt de warmte ook eens perfect buiten.

Offerte aanvragen Advies nodig

Unieke buiten zonwering op maat

Ben je op zoek naar zonwering buiten, dan zijn buitenshutters altijd een elegante oplossing. Je kiest voor op maat gemaakte buiten zonwering, die als het ware geïntegreerd wordt met je raampartijen. Met naadloos aansluitende zonwering aan de buitenkant van je raam houd je de warmte van de zon buitenshuis en geniet je op warme dagen van een koel huis.

Ook in je tuin kunnen onze buitenshutters een prachtige aanvulling zijn. Plaats ze vrijstaand als een roomdivider of schutting, of geef je veranda of overkapping de nodige privacy en schaduw! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom shutters buiten laten plaatsen?

Nog nooit van buitenshutters gehoord? Het biedt zoveel voordelen! Niet alleen houdt het de warmte effectief buiten, het is ook nog eens een absolute waardevermeerdering voor je huis. Je past de lichtinval aan met een simpele handbeweging, of bedient de lamellen elektrisch. Ook bestaat er zonwering aan de buitenkant van je raam die je naar wens kan wegschuiven of -vouwen.

Shutters buiten: verschillende toepassingen

Onze buitenshutters worden met name geplaatst als zonwering aan de buitenkant van het raam. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Heb je bijvoorbeeld een tuinkamer die wel wat verkoeling kan gebruiken, of een overkapping waar je het zonlicht en de inkijk wil kunnen doseren? Voor al deze toepassingen kun je shutters buiten laten plaatsen!

En er is nog veel meer mogelijk:

Draaibare lamellen buiten laten installeren

Draaibare lamellen geven je buiten alle flexibiliteit die je nodig hebt: het ene moment laat je de zon zijn werk doen, en het andere moment creëer je aangename schaduw en privacy. Je verhoogt de leefbaarheid van je buitenruimte! Of je nu draaibare lamellen buiten onder je overkapping, aan je tuinhuis of als vrijstaand element wil laten plaatsen: wij regelen het voor je.

Hoogwaardige aluminium shutters

Kies je voor buitenshutters van de Shutterfabriek, dan kies je voor aluminium shutters van de beste kwaliteit. Aluminium buitenshutters bieden als voordeel dat ze goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen, niet gevoelig zijn voor corrosie en jarenlang meegaan. Aluminium shutters zijn licht van gewicht en geven een prachtige, strakke uitstraling. Altijd een uitstekende keuze!

Welke buitenshutters kies jij?

Bij de Shutterfabriek specialiseren we ons al jaren in de mooiste shutters. Ook voor shutters buiten ben je bij ons zonder meer aan het juiste adres! Kies uit verschillende kleuren en lamelbreedtes: we komen graag bij je langs voor een gratis inmeting en zorgen dat je buitenshutters perfect op maat gemaakt worden. En we plaatsen ze ook nog eens met de grootste zorg!

Klassieke aluminium shutters

Onze klassieke aluminium shutters zijn een uitstekende keuze als je gaat voor betaalbare zonwering aan de buitenkant van je raam. Maar je kunt ze ook als vrijstaande elementen laten plaatsen! Kies uit verschillende lamelbreedtes en laat eventueel een schuif- of vouwsysteem installeren. Zo kun je de panelen ook in z’n geheel wegschuiven of -vouwen!

Reuze buitenshutters

Ga je voor unieke aluminium buitenshutters met extra luxe, brede lamellen? Onze reuze buitenshutters zijn op afstand te bedienen en worden aangedreven door een speciale motor: nergens anders in Nederland te verkrijgen. Dit is echt de ultieme luxe!

Klantverhalen

Wat klanten vertellen over onze buitenshutters

Meer klantverhalen? Bekijk alle beoordelingen

Buiten zonwering met noordelijke nuchterheid

Bij de Shutterfabriek kiezen we voor kwaliteitsproducten zonder poespas. Het zal onze nuchtere, Groningse inslag zijn, maar voor minder doen we het niet. Jouw buitenshutters moeten gewoon in één keer goed zijn! Onze kennis en ervaring maken dat we altijd de juiste shutters buiten voor je kunnen installeren. No-nonsense, snel en voordelig: dat is onze werkwijze.

Vrijblijvend advies

Ontdekken wat shutters buiten plaatsen voor jouw woning kan doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij vertellen je dan meer over de mogelijkheden van buitenshutters en kunnen ze zelfs ter plaatse voor je inmeten! Jouw buiten zonwering is bij ons in goede handen.

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Buitenshutters