Maatwerk op zijn best

Shutters voor een schuin raam

Heb jij ramen in huis met een bijzondere vorm? Dan kunnen wij shutters voor je op maat maken. Shutters voor een schuin raam zijn uitgerust met één of meerdere zijden onder een afwijkende hoek: echt maatwerk, waarvoor je zeker een specialist wil inhuren! Door uitgebreide ervaring kunnen we voor ieder raam passende raambekleding aanbrengen.

Offerte aanvragen Advies nodig

Maatwerk shutters voor een schuin raam

Shutters voor een schuin raam kun je niet bij iedere willekeurige bouwmarkt bestellen. Door de bijzondere afmetingen vereist het maatwerk: iedere lamel moet op maat worden gemaakt en in een uniek paneel worden geplaatst. En daar heb je het oog van een vakman voor nodig! De Shutterfabriek kan jou het vakmanschap brengen dat voor deze klus nodig is. Door onze ervaring hebben we al vele schuine ramen van de mooiste shutters mogen voorzien. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren!

Iedere afwijkende vorm prachtig uitgelicht

Veel mensen vinden het lastig dat hun huis een afwijkende vorm ramen heeft. Het is moeilijk om de juiste raambekleding vinden, en de hoeken van de ramen zijn vaak lastig te bereiken. Met ons vakmanschap kunnen wij er echter voor zorgen dat deze bijzondere ramen echt een sieraad worden voor je huis! Met onze shutters voor een schuin raam stoppen we de bijzondere vorm van het raam niet weg, maar zetten we het juist in de spotlights.

Wat verstaan we onder een schuin raam?

Shutters voor een schuin raam komen in vele verschijningsvormen. Maar wat bedoelen we eigenlijk als we het hebben over een schuin raam? Onder een schuin raam vallen alle ramen die één of meerdere zijden hebben die niet recht zijn, of die niet haaks op de andere zijden staan. Denk ook aan ramen die een curve hebben in één van de zijden: dit wordt ook wel een boograam genoemd. En ook een volledig rond raam valt bij ons onder de schuine ramen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor ieder raam met een afwijkende vorm hebben we een passende vorm raambekleding. Denk aan shutters voor ramen met één of meerdere schuine zijden, maar ook aan shutters voor een rond raam of voor een boograam. Alles is op maat te maken: de vorm kan ons niet bijzonder genoeg zijn! Leg jouw situatie gerust voor aan één van onze specialisten: we houden wel van een uitdaging. In het verleden hebben we shutters voor ramen in verschillende vormen opgeleverd.

Benieuwd naar voorbeelden van shutters voor schuine ramen? Wil je eerst wat ideeën opdoen voor je jouw shutters gaat bestellen? We voorzien je graag van sprekende voorbeelden, waarin de vele mogelijkheden van shutters voor schuine ramen goed naar voren komen. En ook voor rechte ramen hebben we de mooiste oplossingen!

Meer inspiratie Meer shutters

Klantverhalen

Wat klanten vertellen over onze shutters

Meer klantverhalen? Bekijk alle beoordelingen

Hoe maken we shutters voor een schuin raam?

Shutters voor een schuin raam vereisen meer aandacht dan onze standaard afmetingen. Na een nauwkeurige inmeting worden alle latten en panelen precies op maat gemaakt door onze partner. Na levering worden ze vervolgens met zorg geïnstalleerd door één van onze vakmensen. Zo weet je zeker dat de panelen perfect aansluiten op je raamkozijnen, en dat je er de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken.

Vakwerk uit het Noorden

Kies je voor raamdecoratie van de Shutterfabriek, dan haal je zonder meer kwaliteit in huis. Echt vakwerk uit het Noorden van Nederland! Voordat we leverancier van shutters werden werden, hebben we ze namelijk jarenlang in eigen huis geproduceerd. We weten dus precies waar we op moeten letten!

Tegenwoordig focussen we ons meer op onze adviesrol en op het inmeten en plaatsen van shutters, maar daarbij komt onze vakkennis ons nog altijd goed van pas. Ook voor shutters voor een schuin raam ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies

Wil je graag een keer om tafel met één van onze specialisten? Benieuwd wat shutters voor een schuin raam bij jou thuis kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We komen graag een keer bij je langs!

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Shutters voor een schuin raam