Flexibele raambekleding op maat

Jaloezieën

Wil jij jouw ramen in één beweging kunnen afdekken, en met hetzelfde gemak weer helemaal vrij naar buiten kijken? Kies dan voor onze jaloezieën! Van volop licht naar sfeervolle verduistering in een handomdraai. Bij de Shutterfabriek maken we de mooiste houten jaloezieën, die garant staan voor een spectaculair resultaat.

Offerte aanvragen Advies nodig

De mooiste jaloezieën, op maat voor jou gemaakt

Bij de Shutterfabriek specialiseren we ons in maatwerk raambekleding. Bestel je jouw jaloezieën bij ons, dan worden ze dus voor ieder raam in huis op maat gemaakt! Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een eenvoudige bediening. Je kiest voor de hoogste kwaliteit raamdecoratie: echt een investering in je huis en je interieur. Iets waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

De unieke werking van jaloezieën

Jaloezieën zijn bij veel mensen geliefd om hun flexibele bedieningsmogelijkheden. Deze houten lamellen kun je met behulp van het trekkoord gemakkelijk laten zakken, of naar wens (deels) optrekken. Daarnaast kies je de mate van lichtinval ook nog eens door de lamellen naar wens te kantelen. Laat de zon binnen en geniet van het uitzicht op momenten dat jij dat wil; met hetzelfde gemak tilt je de lamellen de andere kant op als je wat meer privacy of zonwering wil.

Het verschil tussen jaloezieën en shutters

Wat is nu precies het verschil tussen jaloezieën en die andere populaire vorm van raambekleding: shutters? Beide bestaan uit horizontale lamellen die je naar wens kunt kantelen: zo bepaal je voor elk moment de lichtinval per raampartij. Het grootste verschil zit hem in de bevestiging en de bediening van je raambekleding.

Waar shutters vaste panelen zijn, die je alleen kunt weghalen door ze in zijn geheel weg te vouwen of te schuiven, kun je jaloezieën door middel van een trekkoord omhoog of omlaag bewegen. Hierdoor kun je lamellen ook tot halverwege het raam laten zakken en het raam deels vrijhouden. Daarnaast zijn de lamellen bij shutters bevestigd in een paneel, en zijn ze bij jaloezieën bevestigd aan koorden of banden.

Jaloezieën

Tal van keuzemogelijkheden

We kunnen je jaloezieën volledig op maat voor je maken; zo weet je zeker dat je altijd voor raambekleding kiest die 100% in de stijl van jouw woning past. Niet alleen kunnen we de afmetingen precies passend maken, je kunt ook nog eens kiezen uit diverse kleuren en verschillende lamelbreedtes. Ieder met zijn eigen effect! De aluminium bedieningsbak werken we in alle gevallen af met een matchende houten plint.

En wil je nog meer bedieningsgemak? Dan zijn elektrische jaloezieën misschien wel iets voor jou. Wij installeren dan een bedieningsmotor met afstandsbediening: hiermee kun je de lamellen zonder enige moeite laten zakken of optrekken, en kantel je jouw jaloezieën ook automatisch!

Klantverhalen

Wat klanten vertellen over onze jaloezieën

Meer klantverhalen? Bekijk alle beoordelingen

Houten jaloezieën: direct sfeer in huis

Houten jaloezieën geven een uniek effect in ieder interieur. Het warme en robuuste van het hout zorgt voor een bijzonder sfeervolle look. Een effect dat je niet met iedere vorm van harde raambekleding bereikt! De natuurlijke uitstraling van de robuuste latten is iets wat veel mensen aanspreekt, en hen doet kiezen voor houten jaloezieën. Je brengt direct sfeer aan, en bepaalt zelf de hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt. Bovendien is deze raambekleding makkelijk schoon te houden. Kies dus ook voor de gezelligheid en warmte van houten jaloezieën!

Kwaliteit uit het Noorden

Kies je voor houten jaloezieën van de Shutterfabriek, dan kies je zonder meer voor kwaliteit. Omdat we zelf jarenlang raambekleding hebben geproduceerd, kunnen we met gemak de beste jaloezieën voor je selecteren. Dat hoort bij onze Groningse no-nonsense aanpak: als je iets bestelt, dan moet het gewoon in één keer goed zijn. Misschien is het de nuchterheid van ons noorderlingen, maar zo kijken wij er tegenaan!

Meer informatie en advies

Benieuwd geworden naar onze jaloezieën? In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Jaloezieën